Tropische bungalow met een grote tuin en een zwembad La Quinta Villa’s

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
3950,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 15 May 2023 tot en met 15 May 2026

Per direct te huur: Tropenwoning in een rustige wijk met een tropische tuin en een zwembad...

Omschrijving

Deze nette, ruime vrijstaande woning (onlangs is de hele buitenkant geschilderd) heeft een grote tropische tuin rondom en een nieuw zwembad (8×4).

Je komt de woning binnen in de living met een open moderne keuken (incl.5 pits fornuis met een inbouw oven)

De woning heeft in totaal 3 ruime slaapkamers met allen een airco’s. De masterbedroom heeft een walk-inn closet en een eigen badkamer.  Er is een aparte eetgedeelte en vanuit daar kom je met openslaande deuren op de grote overdekte grote/leef porch heerlijk in de wind. De 2e en 3e slaapkamer zijn ruim en delen een badkamer. De gehele woning beschikt over warm water middels een boiler.

Er is een aparte berg/wasruimte achter de woning op de porch. Er is een zwembad 8×4 in de achtertuin en er is genoeg ruimte voor de auto’s op het terrein. Camera’s aanwezig, huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Huurprijs Ang 3950,00 incl. zwembad onderhoud Excl. aqualectra, selikor (afval 35,00 guldens) internet en tuinonderhoud.
Borg is een maandbedrag en de woning is te huur voor minimaal 1 jaar. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd.

La Quinta Villa’s te St.Catharina is gelegen in het oostelijk deel van Curacao en ligt dichtbij de noordkust van het eiland. De St.Jorisbaai ligt op korte afstand en staat bekend als prachtig natuurgebied en is populair bij mensen die houden van kite-surfen, wakeboarden en windsurfen.

Santa Rosa ligt op 5-10 minuten afstand, met een grote supermarkt Mangusa.
Mambo, Jan Thiel en Punda op 20 minuten afstand.

Er is een groeps app in de wijk om elkaar op de hoogte te houden van alles wat er in de wijk gebeurd, ondanks dat het hier heel rustig en veilig is.

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen