Karakteristieke tropen Woning met zwembad in Emmastad (evt. met kantoorruimtes )

Deze karakterestieke riante tropen woning ligt op één van de meest geliefde wijk van Curaçao, heel centraal in Emmastad en is ook te gebruiken voor commerciele doeleinden i.v.m. kantoorruimtes
De woning zelf heeft 4 ruime slaapkamers ( voorzien van airco’s) 2 badkamers met warm water een extra gastentoilet en een ruime living met een mooie open moderne woonkeuken inclusief een modern kookeiland. Vanuit de woonkeuken loopt u rechtstreeks naar de tuin, waar u heerlijk kunt genieten op een grote overdekte porch dat aansluit op het zwembad. Er is een kleine schuur en een grote voor het parkeergedeelte, bij de ingang.
Het gehele pand bestaat uit een woning rechts met een eigen poort en ingang aan de linkerkant voor de  kantoorpanden (5 units, 4 ruimtes, entree, en toilet) met een eigen ingang/elektrische poort. Overigens geheel afsluitbaar en afzonderlijk van elkaar te huur. Zowel de woning als het kantoor gedeelte hebben beiden genoeg parkeerplek binnen de poorten.
Huurprijs per maand voor de woning: Ang 3500,- excl aqua -electra incl wifi, excl. pool en tuin onderhoud
Huurprijs woning incl. Kantoren gedeelte Ang 6500,- excl. ( 4 kantoorruimtes )
De woning is onlangs gerenoveerd.
De complete woning is te koop voor een Vraagprijs Ang 695.000,- k.k. 1060m2 perceelgrootte, bebouwd 176m2 eigendomsgrond.

 

Vragen? Stel ze hier!