Tropische Bungalow Brakkeput Abou

Deze Vrijstaande bungalow ligt in het Adelisia Resort in Brakkeput Abou, is zeer goed onderhouden en geeft een tropisch gevoel qua wonen. Vooral het buitenleven kun je hier goed ervaren. De woning ligt in een nette straat in een rustige, mooie buurt. Binnen 10 minuten zit je op Jan Thiel en een minuut of 10-15 naar Mambo en Willemstad. Winkels snel binnen bereik aan de Caracasbaaiweg.

De bungalow heeft een grote, open woonkamer met een hoog plafond en een open keuken, met alle gemakken voorzien. Via openslaande deuren kom je een een soort van 2e woonkamer buiten overdekt een overdekte porch. Met daarna nog eens een overdekt buiten terras.

De woning heeft 3 ruime slaapkamers (met allen een hoog plafond en airco) 2 ruime badkamers en een extra gastentoilet. De Master bedroom heeft een eigen ruime badkamer en een walk-in closet. De andere 2 slaapkamer delen een badkamer. Bij de keuken is een extra bijkeuken en buiten naast de woning een kleine berging. De tuin rondom is voorzien van tropische planten en een dripsysteem.

De oprit is groot genoeg voor 2 auto’s met een elektrische poort en een overdekte carport, waar je de auto’s ook onder kunt parkeren.

De woning is voorzien van een alarmsysteem en alle badkamers hebben een warm water Heather.

Huurprijs: Ang 3150,00 per maand incl internet en tuinonderhoud. Excl. aqualectra De Bungalow wordt compleet gemeubileerd verhuur en bungalow beschikbaar per 1 september voor minimaal een half jaar. 1 jaar bespreekbaar. Borg Ang 3150,00, 1 maandbedrag

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden