Tropische Bungalow Brakkeput Abou

Accommodatie details

3 slaapkamers
2.5 badkamers
3250,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 29 Mar 2023 tot en met 12 Oct 2023

Is verhuurd van: 15 Oct 2023 tot en met 15 Apr 2024

Per direct 15 oktober te huur: Prachtige bungalow met een tropische tuin in Brakkeput Abou...

Omschrijving

Deze Vrijstaande bungalow ligt in het Adelisia Resort in Brakkeput Abou, is zeer goed onderhouden en geeft een tropisch gevoel qua wonen. Vooral het buitenleven kun je hier goed ervaren. De woning ligt in een nette straat in een rustige, mooie buurt. Binnen 10 minuten zit je op Jan Thiel en een minuut of 10-15 naar Mambo en Willemstad. Winkels snel binnen bereik aan de Caracasbaaiweg.

De bungalow heeft een grote, open woonkamer met een hoog plafond en een open keuken, met alle gemakken voorzien. Via openslaande deuren kom je een een soort van 2e woonkamer buiten overdekt een overdekte porch. Met daarna nog eens een overdekt buiten terras.

De woning heeft 3 ruime slaapkamers (met allen een hoog plafond en airco) 2 ruime, nette badkamers en een extra gastentoilet. De Master bedroom heeft een eigen badkamer en een walk-in closet. De andere 2 slaapkamer delen een badkamer. Bij de keuken is een extra bijkeuken en buiten naast de woning een kleine berging. De tuin rondom is voorzien van tropische planten en een dripsysteem.

De oprit is groot genoeg voor 2 auto’s met een elektrische poort en een overdekte carport, waar je de auto’s ook onder kunt parkeren.

De woning is voorzien van een alarmsysteem en alle badkamers hebben een warm water d.m.v. een boiler.

Huurprijs: Ang 3250,00 per maand incl. internet en tuinonderhoud. Excl. aqualectra De Bungalow wordt gemeubileerd/ongemeubileerd verhuurd in overleg. Te huur voor een half jaar/1 jaar of langer bespreekbaar. Borg Ang 3250,00 = 1 maandbedrag

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen