Tropische villa met een geweldig uitzicht op de zoutpannen!

Deze Villa ligt hoog is prachtig en heeft een fantastisch uitzicht over de zoutpannen. Het is modern ingericht met een tropisch sfeer. De Villa heeft 2 slaapkamers beschikbaar op de eerste verdieping en een luxe badkamer. Daarnaast een ruime living met openslaande deuren naar een overdekte porch!

De moderne keuken (op de begane grond)  is van alle luxe gemakken voorzien en via openslaande deuren kom je op het overdekte terras naar het heerlijke terras, gelegen in de wind. Vanaf het terras loop je zo het zwembad in en heb je tevens weer een geweldig view. De tuin is rondom tropisch aangelegd.

Kortom een Villa waar je heerlijk en op een luxe manier een paar maanden, juni, juli, augustus en september 2022 kunt genieten van ons Dushi Korsow. De Villa wordt compleet gemeubileerd verhuurd tijdens deze 4 maanden het liefst aangesloten. Een gedeelte van de Villa wordt afgesloten wegens prive.

Huurprijs: Ang 2500,00 per maand, incl tuin en zwembad onderhoud, internet en tv en een alarm systeem. Daarnaast nog 1 x in de week huishoudelijk hulp. Excl aqualectra. De Villa is niet geschikt voor kinderen.

Voor meer info en foto’s (wegens privacy redenen niet geplaatst) kunt je contact opnemen.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden