Vrijstaande Villa met zwembad in Grote Berg

Deze villa heeft een zeer ruime living, met een hoog plafond. Met een hoog plafond, de villa is licht en open zodat u de 2e verdieping ziet met een houten balustrade. De open moderne keuken/eetgedeelte, met kookeiland is van alle gemakken voorzien en via de keuken kunt u ook met openslaande deuren naar de achtertuin.

Via openslaande deuren komt u in de grote achter tuin, waar ook vast de voorbereidingen zijn gedaan voor een zwembad.

Op de eerste verdieping via een brede trap te bereiken, bevindt zich de masterbedroom, een walkin closet en een eigen badkamer. Op deze verdieping is ook een chill gedeelte en een werkgedeelte gemaakt. Via deze ruimte komt u met openslaande deuren op het zeer ruime overdekt terras, met diverse zitgedeeltes en aan alle kanten in de wind. Het uitzicht van deze Villa is prachtig.

Aan beide kanten van de villa is een appartement met keuken, douche-toilet, inloopkast en eigen entree. 1 van de appartementen heeft 2 slaapkamers, met een eigen terras en ingang en kan makkelijk bij de Villa-woongedeelte aangetrokken worden. Het andere appartement is nog in aanbouw en is zo ingedeeld dat het alleen nog af gemaakt moet worden en kan evt. ook bij de hoofdwoning worden bijgetrokken vanuit de living.

Binnen in het hoofdgebouw is nog een extra grote ruimte, nu tot (tijdelijke)keuken omgebouwd maar zeer goed te gebruiken als extra slaapkamer met een douche-toilet extra.

Voor de liefhebber van de omgeving Grote Berg.  Alle materialen nu gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit.

Huurprijs Ang 3950,- excl aqualectra en internet incl. pool en tuinonderhoud

De Villa is ook te koop, prijs op aanvraag. Deze Villa heeft een tuin (eigendomsgrond) rondom van 1050m2, een woonoppervlakte van  475m2  met een zwembad.

 

Vragen? Stel ze hier!