Villa in Grote Berg met 2 appartementen en een grote tuin (onder contract)

Accommodatie details

5 slaapkamers
3 badkamers
895.000,- k.k. ANG
Deze vrijstaande Villa met 2 appartementen, beiden 2 slaapkamers, 1 badkamer, grote tuin en een prachtig uitzicht vanaf het boventerras ....

Omschrijving

Deze villa heeft een zeer ruime living, met een hoog plafond. De villa is licht en open zodat u de 2e verdieping ziet met een houten balustrade. De open moderne keuken/eetgedeelte, met kookeiland is van alle gemakken voorzien en via de keuken kunt u ook met openslaande deuren naar de achtertuin.

Via openslaande deuren komt u in de grote achter tuin, waar ook vast de voorbereidingen zijn gedaan voor evt. een zwembad.

Op de eerste verdieping via een brede trap te bereiken, bevindt zich de masterbedroom, een walkin closet en een eigen badkamer. Op deze verdieping is ook een chill gedeelte en een werkgedeelte gemaakt. Via deze ruimte komt u met openslaande deuren op het zeer ruime overdekt terras, met diverse zitgedeeltes en aan alle kanten in de wind. Het uitzicht vanaf deze plek is prachtig!

Aan beide kanten van de villa is een appartement met 2 slaapkamers, keuken, douche-toilet, inloopkast en eigen entree. De appartementen heeft 2 slaapkamers, moderne keuken, living met een eigen terras en ingang en kan makkelijk bij de Villa-woongedeelte aangetrokken worden.

Het andere appartement is nog in aanbouw, 1 slaapkamer is klaar, douche-toilet is klaar en de rest is zo ingedeeld dat het alleen nog af gemaakt moet worden en dit gedeelte kan evt. ook bij de hoofdwoning worden bijgetrokken vanuit de living.

Onlangs is in het woonhuis een nieuwe moderne grote keuken in gekomen met kookeiland en openslaande deuren naar de tuin.

In de tuin is een begin gemaakt voor het zwembad, leidingen en de buitenkant zijn gestort.

Voor de liefhebber van de omgeving Grote Berg. De Villa biedt goede mogelijkheid voor verhuur van de appartementen. Er is ruimte in de tuin om nog meer appartementen te bouwen als men dit wil. Alle materialen nu gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit.

Vraagprijs: Ang 895.000,- k.k

Deze Villa heeft een tuin (eigendomsgrond) rondom van 1050m2, een woonoppervlakte van  475m2.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen