Vrijstaande super leuke woning op Marbella Resort

Deze vrijstaande woning ligt in het Marbella Resort. Marbella Resort ligt langs de Caracasbaaiweg, centraal dichtbij winkels en het is een besloten, beveiligd resort met een gezamenlijk zwembad. Op afstand 5 minnuten naar Jan Thiel Beach.

De woning heeft 3 ruime slaapkamers, allen met airco en hoge plafonds, waarvan de masterbedroom haar eigen nette badkamer en walk-incloset. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer en er is binnen de woning nog een bergruimte extra. De living is open, licht met een hoog plafond en een open moderne keuken. Vanuit de keuken heb je een mooi hoog uitzicht (de woning ligt wat hoger op een heuvel) waardoor de woning heerlijk op de wnd ligt. Via openslaande deuren kom je vanuit de living in de achtertuin met een grote palapa, tuin rondom en genoeg ruimte op de oprit voor 3 auto’s.

De huurprijs Ang 3250,00 per maand. Dit is incl parkfee en 1 x in de 6 weken tuinonderhoud. Excl aqualectra en internet. Er is 220v en 110v. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd en een huisdier max 1 hond is in overleg toegestaan. Badkamers met warm water dmv een boiler en er is een deepwell (gezamenlijk deeplwell Marbella waar het dripsysteem op aan is gesloten)

Vragen? Stel ze hier!