Vrijstaande moderne gezinswoning op Marbella Resort

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
3250,00 ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 30 Oct 2023 tot en met 29 Oct 2024

Vrijstaande woning met een ruime tuin en een grote buiten Palapa op Marbella Resort...

Omschrijving

Deze vrijstaande woning ligt in het Marbella Resort. Marbella Resort ligt langs de Caracasbaaiweg, centraal dichtbij winkels en het is een besloten, beveiligd resort met een gezamenlijk zwembad. Op afstand 5 minnuten naar Jan Thiel Beach.

De woning heeft 3 ruime slaapkamers, allen met airco en hoge plafonds, waarvan de masterbedroom haar eigen nette badkamer en walk-incloset.

De 2 andere slaapkamers delen een badkamer en er is binnen de woning nog een bergruimte extra. De living is open, licht met een hoog plafond en een open moderne keuken.

Vanuit de keuken heb je een mooi hoog uitzicht (de woning ligt wat hoger op een heuvel) waardoor de woning heerlijk op de wind ligt. Via openslaande deuren kom je vanuit de living in de achtertuin met een grote palapa met een afgesloten tuin rondom en genoeg ruimte op de oprit voor het parkeren van de auto’s.

De huurprijs Ang 3250,00 per maand. Dit is incl parkfee en 1 x in de 6 weken tuinonderhoud. Excl aqualectra en internet.

Er is 220v en 110v. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd en een huisdier max 1 hond is in overleg toegestaan. Badkamers met warm water dmv een boiler en er is een deepwell (gezamenlijk deepwell Marbella waar het dripsysteem op aan is gesloten)

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen