Woning met een studio en een geweldig uitzicht in Seru Bottelier

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
4250,00 ANG
Per Maand
Per 1 mei te huur: Woning hooggelegen in de wijk Seru Bottelier met een studio...

Omschrijving

Een grote bovenwoning met een geweldig uitzicht en een studio in de wijk Seru Bottelier.

Deze grote bovenwoning heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers met warmwater en een zeer grote living met grote ramen en uitzicht. Er is een open keuken met een aparte groot eet-chill gedeelte. Aan alle kanten heeft u in deze woning uitzicht en geniet u op de grote overdekte buitenporche van de heerlijk waaiende wind.

De Masterbedroom (met airco) heeft een eigen badkamer en er is een extra gastentoilet.

Aan alle kanten geniet u in deze woning van een geweldige view over Willemstad en doordat de woning hoog ligt zit u op de grote buitenporch een heerlijk wind. Rondom de woning is een tropische tuin aangelegd.

Onder de woning is een studio met een douche-toilet en keukenblok.

Voor deze bovenwoning is een aparte inrit met een electrische poort en een overdekte carport voor 2 auto’s. De woning heeft een aansluiting voor een alarmsysteem en een extra berg/wasruimte. Er is ruimte genoeg voor een opzet zwembad in deze tuin.

Huurprijs: Nafl 4250,00 per maand excl aqualectra en internet incl tuinonderhoud.

De huur is Exclusief 2 appartementen onder de woning met een eigen oprit en volledige privacy. Deze 2 appartementen worden door de eigenaar zelf gebruikt. Huisdieren zijn niet toegestaan.

I.v.m. de renovatie van de badkamer in de masterbedroom, zijn er voor 1 mei geen foto’s extra beschikbaar. Wel is er een video die u kunt zien op aanvraag.

Seru Bottelier is een rustig wijk Met de stranden van Jan Thiel en Mambo binnen 10 minuten bereikbaar.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen