Bij Syreal in de salon op een resort in Banda Abou..

Vandaag was ik bij Syreal voor een kennismaking met haar als persoon en haar bedrijf SYR massage en Wellness op een resort in Banda Abou.

Syreal begint te vertellen, met een enthousiasme en een uitstraling over haar ervaring als massage therapeut op Curacao. Haar lessen heeft ze op vroegere leeftijd ook geleerd in o.a Honduras, Argentinie en Brazilië. Op haar 17e vertrok ze uit Curacao om haar studie te volgen in Nederland. De kunst van het masseren en een ieder iets te brengen dat persoonlijk werkt zowel voor het lichaam als de geest.

Syreal straalt rust uit, weet waar ze over praat en komt bij mij over als een echte professional met 15 jaar ervaring en zij houdt van haar werk en de mensen die haar Salon binnen lopen. Sinds november vorig jaar is ze haar Salon gestart op een (kindvriendelijk) resort waar toeristen maar ook locals haar kunnen vinden voor diverse therapieën en massages. Waaronder een relax massage, hot stone massage, de SYR massage ( mix van verschillende technieken), Aroma therapie en zelfs een water floating therapie!

Syreal geeft haar massages aan volwassen en de kleintjes kunnen ook bij haar komen voor een baby massage of een kids massage. De kinderen genieten van het contact met Syreal en de eerste ervaring van een echte massage. Volgens mij een ervaring dat je als kind nooit zal vergeten. Want Syreal is lief, zorgzaam en als je in contact met haar bent dan voel je iets bijzonders, het raakt je en eigenlijk wil je meer. Je kent het wel van die unieke mensen met iets speciaals een bijzonder positieve energie en een mooi verhaal. Haar verhaal vond ik zo bijzonder dat ik dit moest verspreiden…Mensen vragen mij vaak : “Heb je nog tips om te doen als we op het eiland zijn?” Ja dat heb ik :-) maak een afspraak bij Syreal en combineer het met een sightseeing in Banda Abou of een dagje op het aquaresort!

De toeristen die op het park verblijven met of zonder kids, boeken bij haar niet 1, niet 2 maar 3 x tijdens hen vakantie!

Bon Bini Welcome to SYR Massage and Wellness! Voor meer informatie kijk op haar website en maak alvast een afspraak voor als je op Curacao bent en klik op de link:

www.syrmassage.com

 

 

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen