Curacao is weer open voor vakanties!

Na een aantal weken in lockdown kunnen we weer genieten van Curacao! Zon, zee strand en warmte. Happy’s Hours, prachtige stranden, leuke activiteiten…het eiland is een paradijs.

Natuurlijk kun je pakketreizen boeken via Tui of je boekt losse retour tickets met een eigen accommodatie. Het is goed om dit te vergelijken. Boek je een pakketreis dan heb je vlucht incl accommodatie. Boek je losse tickets dan heb ik een aantal mogelijkheden van B&B, vakantieappartementen tot een super luxe Villa voor je.

Op dit moment is een verplicht PCR (negatieve) test nog nodig, de PLC en na 3 dagen een antigeen test op Curacao. Vanuit Curacao naar NL niet meer. Even een gedoe, maar dat vergeet je al snel als je heerlijk kunt chillen op 1 van de stranden… :-) Alleen in de winkels is een mondkapje en afstand bewaren nog een regel. Voor de rest merk je er niks van.

Laat me weten wanneer je een ticket hebt geboekt, hoeveel personen (volwassen + kids) en wat je max budget is dan help ik je zoeken naar een accommodatie. Niet alles staat op de website. Wil je er een huurauto bij (op het eiland een must) dan kan dit ook geregeld worden al voor een bedrag van Nfl. 50,00 per dag all risk verzekerd.

Op Curacao kun je max 180 dagen per jaar verblijven, 6 maanden. Wil je naar Curacao voor een aantal maanden of langer dan heb ik opties voor je. Compleet gemeubileerde appartementen of woningen, netjes en veilig. Ook hiervoor stuur een mail, met je naam en telefoonnummer en we kunnen dan even contact hebben.

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen