De Pietermaai buurt…

Is een van de meest populaire uitgaansplaatsen op Curacao. Vele activiteiten vinden hier plaats in de mooie koloniale historische panden die deel uitmaken van het eiland. Er is voor iedereen wat te doen in Pietermaai. Onder begeleiding kun je ook een stadswandeling doen met een lokale gids breng je een bezoek aan bijvoorbeeld Fort Amsterdam, de pontjesbrug, de handelskade wandelent door de gezellige, kleurrijke straatjes van Punda en onderweg genieten van de mooie lokale kunstwerken…

Afgelopen week mocht ik kennismaken met Madelon en deze fantastische appartementen in de Roodesteeg en de Nieuwstraat, hartje Pietermaai waar een aantal appartementen te huur zijn. Stuk voor stuk appartementen met een stijlvol interieur, waar ik heel enthousiast en onwijs blij van werd. De appartementen liggen midden in het uitgaansgebied met de meest leuke, gezellige clubs, restaurants, cafe’s, hotels en andere activiteiten.

Daarnaast liggen de appartementen bij het centrale busstation en allerlei winkels in Punda, langs het Waaigat zie ik mensen vaak wandelen of joggen..

Kijk voor het huren van een appartement midden in Pietermaai op de pagina appartementen.

 

Alle appartementen ( en studio’s) zijn voor max 2 personen.

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen