Een eigen B&B op Curacao….Wordt jouw droom dit jaar werkelijkheid?

Dit grote woonhuis behoort aan Fokje. Fokje is 3 jaar geleden vanuit Groningen op Curacao belandt en heeft toen dit woonhuis gekocht en verbouwd tot een goedlopende B&B heel centraal in Janwe. Janwe ligt aan de Oostkant tussen alle hotspots in. Jan Thiel op 10 minuten hooguit, hetzelfde geldt voor Mambo en de hoofdstad Willemstad. Fokje is een geweldige gastvrouw, een gastvrouw in hart en nieren. Zij is zo betrokken bij haar gasten en niks is haar te gek. Zo staat ze ‘s ochtends om 6 uur eieren te bakken voor haar gasten wanneer nodig, maakt ze ‘s avonds een grote schaal lasagne als je “thuis” wil blijven die avond en organiseert ze ook bij de pool verjaardagen voor kinderen of volwassenen. Je kunt dan een dag/avond rondom de pool afhuren voor een max aantal personen en een leuke dag of avond beleven, met alles er op en eraan. Wil je blijven slapen en er zijn op dat moment kamers beschikbaar dan kan dit ook.

Ik heb Fokje leren kennen via via en inmiddels kennen we elkaar goed. Zelfs al een aantal keren bij haar boekingen geregeld voor vakantiegangers en zelf ook een paar keer verbleven voordat we een eigen woning hadden op Curacao. Ik adviseer altijd mensen met een “lowbudget” ga bij Fokje. Het is er schoon, netjes verzorgd en heel gezellig. Bovendien als je een auto huurt kun je alle kanten op ivm de centrale ligging.

Fokje heeft haar B&B helemaal staan, met een hoog rendement, druk bezet en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vandaar dat haar Woonhuis te koop staat. We noemen het woonhuis omdat je deze woning zelf kunt gaan bewonen of verder kunt gaan met de B&B of je kunt de kamers, appartementen met badkamers langdurig verhuren.

Deze woning heeft 6 slaapkamers, 5 badkamers een ruime living met een grote leefkeuken keuken. Er is een groot zwembad (28 m2 en er is een deepwell) achter in de tropische tuin. Het zwembad grenst aan de grote overdekte porch. De woning is in 2017 compleet gerenoveerd en heeft zonnepanelen met eigen stroomopslag en heeft 3 parkeerplaatsen binnen de poort.

Heb je interesse in dit prachtige woonhuis, dan vertel ik je er alles over!

Vraagprijs van de woning is € 395.000,- k.k. Eigendomsgrond. Voor meer info verwijs ik je naar de advertentie onder koopwoningen of stuur een mail, app of bel: +31610038723 of +5995205598

 

 

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen