Een mooie recensie van Gerben. Gerben had een droom…een verhuizing naar Curacao!

Wel leuk om dit ook eens te ontvangen. Een welgemeende recensie van Gerben. Ik word er altijd blij van als de mensen een goed plekje hebben gevonden en later kunnen aangeven dat ze het enorm naar hen zin hebben. Dit heeft alles te maken met goed weten wat men wil, luisteren en hiernaar handelen. Dit gaat niet altijd even makkelijk, maar hier stop ik dan wel veel tijd in. Aantal opties qua accommodaties, filmpjes door sturen de voors en na’s bespreken en samen dan komen tot een oplossing. Hier een super leuke, recensie van Gerben uit Nederland, waar ik al een aantal maanden contact mee had alvorens zijn vertrek naar Curacao.

Gerben maakte zijn droom waar, namelijk een verhuizing naar Curacao!! Waarbij de eerste stap de meest logische was, een tijdelijke huisvesting van een half jaar en een accommodatie compleet gemeubileerd appartement op een resort. Zodat hij vanuit daar verder kan kijken wat hij precies wil. Gerben is alleen en de ervaring leert, dat het dan fijn is om een gedeelte privacy te hebben, maar ook gezelligheid en aanspraak van andere mensen. Dan is een resort met zwembad een goede uitkomst!!

Gerben: Een lang gekoesterde wens mijn droom op Curaçao te leven kreeg opeens meer vorm door omstandigheden.
Door zoeken in de aanbiedingen van woningen van verschillende aanbieders, kwam ik uiteindelijk uit op GoCuracao en Dineke Jalloh. Er ontstond een leuk contact en Dineke bood me objecten aan die aan mijn wensen voldeden. Dit ging dus erg goed. Ik wilde iets huren op een resort voor eerst 6 maanden. Dit om te ervaren of ik inderdaad op het Eiland kan en wil leven. Ze bood me objecten aan op basis van mijn wensen op een paar Resorts die, uit haar ervaringen het beste voor me zouden passen. Ik nam een beslissing me iets te nemen op een park in Montana mede door de aanwezige voorzieningen de waarderingen van mensen die er woonden of nog wonen, maar zeker ook vanwege het leuke contact met Kelly Reule de manager van dit mooie park. Op 14 April zou ik naar Curaçao vliegen maar, daar had Covid-19 wat op tegen….

18 Juli was het dan zover…
Op het park aangekomen werd ik zèèr vriendelijk door Kelly ontvangen en begroet. De Bungalow 24a welke ik had gekozen was de juiste beslissing, erg mooi en compleet van A – Z ingericht . Tot mijn genoegen en verbazing in de koelkast een pakket levensmiddelen om in de eerste levensbehoefte te voorzien…Ik vraag haar hoeveel geld ze van me krijgt, zegt ze ” nee hoor, helemaal niets, dat krijg je van het park ” Niet te geloven toch ? Een heel erg mooi gebaar welke ik zèèr waardeer. Kelly nogmaals mijn hartelijke Dank!

‘ S avonds even lopen en even bij het zwembad kijken, in de keuken aan het mooie en ruim bestoelde Terras werd ik hartelijk begroet door Maria Sohit en haar collega’s . Ik dacht even een pilsje drinken. Vergeet het maar jochie, Ik werd door de aanwezigen zodanig begroet alsof ze op me hadden gewacht, of dat ik er al een tijd woonde….ik heb er een paar gezellige uren gehad…🤭

Ik ben erg blij met de keuzes die ik heb gemaakt en voel me hier al helemaal thuis.
Dineke en Kelly ontzettend bedankt jullie beiden zijn echt TOPPERS !!!

Jaaaa…..hier word ik dan super blij van! -Dineke<

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen