Girls Let’s GO Curacao!!!

Girl’s Let’s Go Curacao! Wil jij op vakantie naar het mooie Curacao? Zoek dan niet verder, je hebt de ultieme vakantie zojuist gevonden!!

Wij, Marijke en Dineke bieden jullie een te gekke georganiseerde vakantie aan op Curacao! Wil jij op vakantie naar het mooie Curacao, alleen of met vriendinnen én lijkt het je leuk om nieuwe meiden te ontmoeten in een leuke accommodatie én met een super leuk week programma?

Dan zou deze reis naar Curacao een perfecte vakantie kunnen zijn! Je gaat samen met een groep meiden! Hoe leuk is dat?!

Hoe ziet deze vakantie eruit?

Je reis start op 15 mei 2023, je vliegt naar het prachtige eiland Curacao. Het ticket boek je zelf, eenvoudig online bij Tui of KLM. Je hebt de mogelijkheid dat we je komen halen wanneer je landt op Curacao airport. Waarna we je met de andere meiden naar het nette en gezellige resort “Happy Curoase” brengen. Daar zul je verblijven t/m 23 mei 2023.

Tijdens deze week is er een geweldig spectaculair, actief programma die wij volledig voor je verzorgen. Je hoeft zelf nergens over na te denken. Kosten voor het programma zijn €895,-, dit is incl. 8 overnachtingen, gezamenlijk ontbijt en alle georganiseerde uitjes.

Wat krijg je aangeboden:

1. Nette gezellig kamers bij “Happy Curoase” met een gezamenlijk zwembad, centraal gelegen op het eiland en dicht bij Mambo, Jan Thiel en Willemstad.

2. Gezamenlijke activiteiten, waaronder het beklimmen van de Christoffelberg. Een tour over het eiland inclusief een snorkeltour naar de prachtige Blue Room, zwemmen met de schildpadden, scootertour door Punda en Otrobanda. Met alle culturele bezienswaardigheden, uitjes naar de mooiste stranden, een geweldige VIP avond bij St. Tropez (the place to be!) en een VETTE boottour naar Fuikbaai op zondag!!!

Het programma:

  • Dag 1. Maandag 15 mei 2023: Aankomst met een transfer naar de accommodatie. Samen eten op locatie en relax avondje.
  • Dag 2. Dinsdag 16 mei: Ontbijten met z’n allen en naar Mambo Beach. Relaxen en in de avond een gezamenlijke BBQ op locatie. Daarna is er ruimte om samen het nachtleven in te gaan.
  • Dag 3.  Woensdag 17 mei : Ontbijten met z’n allen en vertrek om 11.00 uur voor een tour naar het Westpunt, snorkelen én naar de Blue Room. Dit moet je hebben gezien! 17.00 uur terug op locatie. Uitgaan bij Mambo, Madero. Tijd voor een feestje!
  • Dag 4. Donderdag 18 mei: Ontbijten met z’n allen en de middag een tour door Otrobanda met de scooters. Vrij om uit te gaan in de avond.
  • Dag 5. Vrijdag 19 mei: Ontbijten met z’n allen. Hele dag vrij. ‘S avonds een VIP avond bij St. Tropez. Er mag gedanst worden!
  • Dag 6. Zaterdag 20 mei: Om 06.00 uur gaan jullie de Christoffel berg beklimmen met Marijke. Hier heb je het mooiste uitzicht over het gehele eiland. Middag vrij voor strand of iets anders, zelf in te vullen.
  • Dag 7. Zondag 21 mei:  Samen ontbijten en om 13.00 uur gaan we naar Fuikbaai met de party boot. Let’s Party Girls! (Bron: onderstaande foto: DolfijnFM)

  • Dag 8. Maandag 22 mei : Vrije dag zelf in te vullen.
  • Dag 9. Dinsdag 23 mei: Samen ontbijten en voorbereiden op de terug reis met een transfer naar Hato airport.

Naast dit programma is er genoeg vrije tijd om zelf of samen op pad te gaan. Lekker naar het strand, uiteten of andere gave activiteiten.

Eigen bijdrage voor de 9 dagentrip:
Uit eten, lunch, transfer in vrije tijd/autohuur, hapjes en drankjes bij uitgaan en activiteiten die niet zijn inbegrepen.

Geef je op voor 31 maart 2023! Uit ervaring weten dat de trip snel is volgeboek, dus wees er snel bij want VOL=VOL. Bij voldoende deelname van minimaal 10 personen zullen we op 1 april zullen we dan concreet aangeven dat je je ticket kunt gaan boeken. Dit kan via KLM of TUI, afhankelijk van wat je zelf wil.

Deze reis gaat door bij een minimale inschrijving van 10 meiden. Wil je je opgeven voor deze reis? Stuur dan een mail naar info@letsgocuracao.nl. Op 1 april 2023 ontvang je van ons bericht hoe verder, qua boeken van een ticket, de aanbetaling etc. Mochten er vragen zijn vooraf mail ze dan ook gerust naar ons!

Ayo dushi’s!
Marijke & Dineke

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen