Huurauto’s

Een auto is een must op het eiland tijdens uw vakantie of een langdurig verblijf. Er is wel openbaar vervoer alleen je komt met het openbaar niet makkelijk overal op het eiland en zeker niet als je de Westpunt wilt gaan kijken. Maar ook bijvoorbeeld om ‘s avonds uit te gaan is dan niet te doen met het openbaar vervoer.

De prijzen voor een auto huren op Curacao zijn nogal verschillend overal. Kom je voor een vakantie of een langere periode en wil je graag info over een auto huren, mail me dan. Mail me de periode en welke auto je wenst.  Ik werk al jaren samen met een autoverhuur, dat vanaf kleine auto’s bijvoorbeeld een Kia Picanto tot aan een SUV verhuurd, met een goede service. 

De autoverhuur brengt de auto netjes en haalt deze weer op bij de locatie waar je verblijft. Mocht er tussendoor iets gebeuren dan zijn ze altijd bereidt om direct hulp te bieden.

Om een indicatie te geven van de kosten: Een kleine auto, bijv. een Kia Pikanto of Chevrolet Spark € 40,- per dag en dan komt allrisk. Wil je deze auto een maand huren dan even op aanvraag, huurprijs is afhankelijk van het aantal maanden.

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen