Ik help je graag met het zoeken naar een (huur)woning…

Wellicht handig om te weten welke mogelijkheden er zijn wanneer je op zoek bent naar een huurwoning, appartement of een kamer/studio.

  1. Je komt voor een paar maanden naar Curacao , bijv een maand tot 6 maanden (max 180 dagen want dat mag vrijblijvend)
  2. Je komt voor een jaar of langer naar Curacao.
  3. Kamers en studio voor Stagiaires

 

Antwoord op 1.

Op mijn Website staan compleet gemeubileerde woningen die we tijdelijk verhuren. Met tijdelijk bedoel ik vanaf 1 maand tot max bijv een half jaar of wellicht een jaar. (Avonturiers noem ik ze, werken bijv. vanuit huis, of een tijdelijke baan op Curacao (met of zonder gezin) ervaring op te doen in het buitenland, in dit geval Curacao) Compleet gemeubileerd is dan incl. alles wat je nodig hebt in een woning. Meubels, huisraad en linnengoed. De woningen zijn vaak van eigenaren die bijv. in Nederland wonen en het verhuren of van Curacaoenaren die een 2e woning hebben om te verhuren. De woningen die op mijn website staan ken ik zelf heel goed, de eigenaren ken ik goed en ik kan je van te voren alles erover mailen of via whatsapp vertellen. Mocht er geen woning tussen staan naar jouw zin, er zijn nog voldoende opties meer hoor.

 

Antwoord 2.

Er zijn woning die gehuurd kunnen worden voor minimaal een 1 jaar of langer (denk hierbij aan mensen die op Curacao een baan hebben of namens defensie een aantal jaren komen werken en hen gezin meebrengen) Meestal kiezen mensen dan voor een ongemeubileerde woning, omdat de gehele inboedel wordt verscheept naar Curacao voor een aantal jaren. Maar gemeubileerd is natuurlijk ook mogelijk. Dit alles gaat dan in overleg.

 

Antwoord 3.

Stagiaires komen vaak een half jaar op Curacao en zijn dan ook op zoek naar de geschikte kamer/studio of een woning, veilig, schoon en in de buurt van hen stageplek.

Mocht je vanuit NL op zoek zijn naar een woning voor langere termijn, dan kan ik je hier zeker mee helpen. Meestal als ik een mailtje binnen krijg met de gegevens, bel ik even whatsapp voor een soort van kennismaking op afstand. Ik kan je dan precies vertellen hoe het allemaal in z’n werk gaat. En ik hoor dan gelijk waar je naar op zoek bent, per wanneer, voor hoe lang en meer, zodat ik aan de slag.

 

Belangrijk om te weten voor de zoekende: Je hoeft voor deze dienst  NIKS te betalen, de gehele zoekperiode niet. Mocht het een match worden tussen verhuurder en huurder incl. contract dan rekent de verhuurder met mij af. 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen