Ik stel je een appartementencomplex voor

Bon dia allen.

Ondanks dat we op Curacao nog in de “lock down” day 17 of 18 zitten, ik hou het niet meer bij  ben ik gisteren vanuit mijn woning (ik mocht vandaag rijden op kenteken) naar de supermarkt gegaan. Onderweg op deze route kom ik dan eigenlijk vlak langs het nieuwe appartementencomplex dat ik zelf in beheer heb. Ik kon het even niet laten om te stoppen en filmpjes te maken om deze te kunnen tonen, zodat er een gevoel ontstaat bij de foto’s.

Dit appartementencomplex ligt in de wijk Brakkeput Mei Mei op een hoog punt waardoor het uitzicht fantastisch is rondom en het ligt heerlijk op de wind. Hier op Curacao erg belangrijk bij het uitzoeken van jouw accommodatie.

 

Brakkeput Mei Mei is een nieuwe wijk in opkomst, met moderne woningen en ligt op 5 minuten dicht bij Jan Thiel, 10 minuten Mambo en als het verkeer meewerkt ben je in 15 minuten in centrum Willemstad. En dicht bij winkels.

Er zijn op dit moment 3 appartementen verhuurd van de 6 op dit besloten terrein met zwembad. In de verhuur heb ik nog deze 2 te zien op het filmpje.

Op de bovenverdieping is een ruime 1 slaapkamer appartement nog beschikbaar en beneden een 2 slaapkamer appartement. Mocht je meer willen weten over deze 2 appartementen die per direct te huur zijn kijk dan even op de volgende link en/of mail me even.

https://www.letsgocuracao.nl/accommodatie/nieuwe-appartementen-per-1-december-in-brakkeput-mei-mei/

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen