Komt allen genieten van ons Dushi Korsou!

Lieve mensen uit Nederland. Per 1 juli jl. zijn de grenzen weer officieel open gegaan voor jullie toeristen. Curaçao kan niet wachten om jullie hartelijk te ontvangen!

Ik zie en hoor veel bezorgde berichten vanuit Nederland vanwege de rellen die wij hadden waardoor mensen hun reizen zelfs annuleren.

Dit is helemaal nergens voor nodig. De situatie is nu weer rustig. Wij hebben jullie hard nodig!!!!!

Komt allen genieten van ons Dushi Kòrsou ❤️

Voor vakantie zijn er verschillende opties. Via Tui boek je een compleet verzorgde reis incl resort of je gaat op zoek naar een “goedkoop” ticket en boekt zelf een accommodatie.

  1. Een bed and breakfast
  2. Een appartement van een particulier
  3. Een appartement in een resort
  4. Een complete villa met eigen zwembad

Er zijn verschillende mogelijkheden en dit hangt allemaal af van het budget dat je uit wilt geven voor het aantal nachten dat je wilt verblijven. Ook het aantal mensen die gebruik gaan maken van de accommodatie.

Mocht je dus een “los” ticket retour kunnen/willen boeken en op zoek zijn naar een gezellig, veilig en leuk onderkomen dan kun je mij mailen. Dan help ik je hierin verder zoeken. Op de website onder vakantiewoningen staan al een aantal opties. Daarnaast is er nog veel meer hoor!

Bij een vakantie hoort op Curacao een auto, en wellicht leuke activiteiten van te voren al te regelen wat ook de moeite waard is i.v.m 5 tot 10% korting op een boeking.

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen