Ontmoet Marijke JOUW mentor op Curacao!

Marijke stelt zichzelf voor:

Ruim 8 maanden woon ik nu op het prachtige eiland Curaçao. Bij de meeste Nederlanders staat dit eiland bekend als tropisch vakantie oord, met mooie stranden en leuke feestjes. En dat is het ook, een fantastische plek om je vakantie te vieren. Maar niet alleen vakantiegangers komen deze kant op, ook jonge studenten om hun 2e, 3e of eindstage te lopen voor hun opleiding in bijvoorbeeld de horeca, marketing of economie. Hoe waanzinnig als je als 18/19 jarige voor een aantal maanden naar het buitenland kan en dan ook nog op een plek als Curaçao?!

Zo’n avontuur kan een enorme boost geven aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Waar ze eerst misschien nog onder de warme vleugels van ouders verzorgd worden, staan ze er nu alleen voor. Ze hebben ineens allerlei ballen hoog te houden: een fulltime stage, opdrachten voor de studie, boodschappen doen, de was en andere huishoudelijke taken en laten we niet vergeten alle leuke feestjes en happy hours! Het kan een jongeren een enorme boost geven in het zelfvertrouwen als dit allemaal lukt.

Heel eerlijk, ik zou het knap vinden als je met je 18 jaar al deze ballen hoog kunt houden en ook niet kunnen genieten van de tijd op het eiland…

Want het is niet alleen deze praktische uitdagingen, het zijn ook nog alle uitdagingen die ze in zichzelf tegen komen tijdens dit avontuur. Sommige jongeren hebben al een rugzakje met uitdagingen vanuit hun thuissituatie die ze ook bij zich dragen wanneer ze ‘alleen’ op het eiland zijn. Daarnaast kent het eiland veel verleidingen als: iedere avond feestjes, alcohol, drugs, aandacht van mannen waar je geen moeite voor hoeft te doen. Hoe ga je hiermee om als jongeren? Hoe houd je je staande als er wél iets gebeurd wat moeilijk of grensoverschrijdend is?

Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker en heb jaren gewerkt met (kwetsbare) jonge vrouwen. Vanuit deze ervaring en de kennis en ervaring die ik heb als transformatie coach begeleid ik nu deze jong volwassenen, om ze te supporten tijdens hun (innnerlijke) avontuur op Curaçao!

Ben jij werkzaam als docent, een ouder of jong volwassenen zelf die binnenkort deze kant op komt en graag alles als jezelf en dit avontuur wilt halen? Neem dan contact met mij op! Ik support je graag als mentor op Curaçao.

En op mijn website: http://atmawuncoaching.nl/jouwmentoropcuracao/

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen