Mijn werkplek voor de komende periode

Vandaag day 9 van een total lock down op Curacao. Vanuit mijn eigen woning een foto van mijn eigen werkplek elke dag. Helemaal niet slecht natuurlijk, altijd buiten in de warmte en de zon schijnt elke dag. Alhoewel ik wel toe moet geven dat ik het liefste onderweg ben voor mijn werk, het hebben van klantencontact , woningen kijken, foto’s maken, filmpjes maken en alles wat erbij hoort. Ik mis dit verschrikkelijk op dit moment. Een total lock down betekent hele dag in huis blijven hier op je eigen terrein, thuiswerken en 1 x in de 2 dagen mag je op je kenteken van de auto even de nodige boodschappen doen en dan direct weer terug naar huis. Word je ergens gespot wat niet op die route ligt, dan heb je een hoge bekeuring te pakken. Dus houd je je aan de regels. Natuurlijk is dit niet allemaal voor niks maar voor een ieders gezondheid, het tegen gaan van het verspreiding van het virus.

We gaan bloggen!

Maar goed het geeft me wel weer even de tijd serieus naar mijn website te kijken en deze te vernieuwen.  Het idee dat er al was gaan we dan nu maar uitvoeren. We gaan bloggen! Via die weg wil ik jullie graag foto’s en video’ s van Curacao laten zien, wat doe ik zoal en waar ben ik dan en leuke woningen die te huur of te koop zijn aan jullie tonen,  zodat er iets meer gevoel bij komt. Tenslotte moet je vind ik een woning “voelen” en niet alleen van plaatjes zien. In veel gevallen kan dit alleen niet als je vanaf een afstand bijvoorbeeld Nederland een woning moet uitkiezen, omdat je hier voor een langere periode komt wonen op Curacao met of zonder gezin.

Ik zit niet geheel stil.

Tijdens deze ” lock down”  zit ik dus niet geheel stil. Ik post geen woningen te huur of te koop elke dag op FB op dit moment, omdat ik dit ongepast vindt. Voor mijn gevoel moedig je mensen aan om dan toch de weg op te gaan. Dat voelt niet goed. Dit kan nu niet en mag nu niet en hier zullen we ons zolang nodig aan moeten houden. Gezondheid van eenieder gaat immers altijd voor!

Mocht je toch een woning, appartement of een vakantie accommodatie zoeken mail me dan even op info@letsgocuracao of stuur een whats app op +59995205598 of +31610038723
Dan kunnen we wel alvast een start maken door wellicht even telefonisch contact via whats app te hebben of te mailen.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet…

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen