Op zoek naar een studentenkamer/studio op Curacao?

Kom je naar Curacao om je stage te doen of om tijdelijk te werken? Dan is het wel van belang dat je een nette, veilige  plek hebt om te wonen gedurende de periode dat je hier op Curacao gaat verblijven.

De opties zijn verschillend en er wordt van alles aangeboden ook prive. Het fijnst is als je een woonplek hebt dichtbij jouw stage. Alhoewel Curacao is niet groot en met de auto ben je eigenlijk overal snel (met een minuut of 10-15 ) Kun je geen auto huren dan ben je afhankelijk van het openbaar vervoer, dat best ingewikkeld hier werkt. Het wil wel en het is goedkoop alleen of je op tijd op jouw stageverblijf aankomt is de vraag :-)

Er zijn studentenhuizen en woningen, maar ook bijv. een 1 slaapkamer appartement bij eigenaren op een terrein, die compleet gemeubileerd te huur zijn voor een tijdelijke periode. Mocht je samen komen met een vriend of vriendin dan is een woning een optie wellicht dan kun je samen de kosten delen. De prijzen variëren van Ang 750,00 voor alleen een kamer tot….wat je wilt. Soms zit er water, gas en Electra bij in maar het kan ook zijn dat je dit apart moet betalen. De prijzen kunnen ook liggen aan de omgeving, de kamer/het wooncomplex zelf, wat bieden ze aan en wat vindt jij van belang. Is er begeleiding aanwezig, deel je een keuken, douche-toilet of ga je voor een studio/appartement, waarin je vaak zelf een eigen douche-toilet/keuken (blok) hebt. Het laatste betaal je dan vanzelf iets meer voor. Je kunt ook kiezen voor een 2 slaapkamer appartement, als je samen met iemand de kosten kunt delen. De prijzen hierin verschillen natuurlijk ook.

Laat mij weten voor welke periode je iets zoekt, waar jouw voorkeur naar uitgaat qua omgeving, jouw max. budget en of je wellicht samen met iemand komt of alleen. Ik zal dan samen met je kijken naar een fijne plek kom te wonen.

Ps De meesten willen wonen in de buurt van Jan Thiel of Mambo of in Willemstad zelf hier is ook voor stagiaires het meest te doen qua uitgaan gelegenheid.

Vraag naar de mogelijkheden…

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen