Samen met At Divers Choice Curacao ontdekken…

Vandaag sprak ik met Esteli over het bedrijf op Curacao die zij samen met haar man al jaren runnen. Zowel uit NL als hier op Curcao en met Succes. Haar enthousiasme hierin deed mij besluiten toch een stukje over Esteli en Alan te schijven. Geboren en getogen op het eiland beiden en zo goed het eiland kennende, werd het mij wel snel duidelijk dat je gelijk ben hen moet zijn wil je op, in en onder het water iets beleven!

Ik zelf ben geen waterrat, heb wel eens gedoken of gesnorkeld maar daar bleef het dan ook bij. Ik lig liever op een bedje op het strand te kijken naar al het moois wat er op het water gebeurd. Een dagje varen vind ik wel geweldig trouwens! Maar hoeveel mensen komen er wel niet om dit alles onder water te beleven? Ik spreek ze dagelijks. Eerlijk is eerlijk het is natuurlijk ook geweldig hier, de stranden met aqua blauw water. Je kan vanaf de kant al verschillende vissen, schildpadden of andere zee bewoners zien, zo helder is het water!

Het onderwateravontuur begint bij At Divers Choice Curaçao! Alan en Esteli heten jullie van harte welkom om samen met hen de wereld onder water eens van dichtbij te bekijken. Snorkelen, duiken of gewoon een boottocht met vrienden en familie gedurende de dag of ‘s avonds zijn bij hen 1 van de vele opties.  Ook kun je bij Alain en Esteli eenvoudig een reis compleet pakket zelf boeken.

Een onvergetelijke, onbezorgde vakantie die zij op maat voor u kunnen maken….er is van alles mogelijk dat met water te maken heeft. Ik hoorde zelfs van haar een 7 daagse trip geheel verzorgd vanuit NL met accommodatie, duiken, een nachtduik, incl. gehele duikuitrusting, snorkel trip bijvoorbeeld incl. haal en brengservice.

Op FB zijn ze natuurlijk te vinden onder At Divers Choice Curacao en bij deze een link naar hen eigen website:

www.atdiverschoicecuracao.com

Op de website hebben ze een webshop met een duikwinkel. Als je hierop iets ziet dat je aanspreekt kun je het gelijk boeken. Hoe makkelijk is dat, dat als je aankomt dit allemaal al is geregeld?!

Ik ben enthousiast!

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen