Seminar emigreren naar Curacao op 2 oktober 2021

Gisteren was ik als Partner aanwezig bij de “Seminar Emigreren op Curacao” in Zaltbommel. Dit met als doel samen met een aantal partners de geïnteresseerde gasten die zich op hadden gegeven meer te informeren over het huren van een woning of appartement op Curacao. Deze seminar is normaliter zo’n 4 x per jaar en dit keer kon ik er zelf ook bij zijn.

De opkomst was geweldig met 32 samen in een zaal, informatie uitwisselend van mensen die een droom hebben…ooit verhuizen naar Curacao. Gezinnen, ondernemers, alleenstaanden of pensionados met allen hetzelfde doel en enthousiasme volgend jaar, over een aantal jaren of wanneer het uit gaat komen.

Ooit …6 jaar geleden is ons plan om te verhuizen naar Curacao ook gestart. Het was zo herkenbaar, het enthousiasme, het onwetende, toch wel klein beetje angst gevoel, het spannende, ver weg…. maar zo leuk al die mensen met ieder zijn of haar verhaal, waarom, waar, hoe en wanneer…Allen op weg naar Curacao and are all following there dreams..!!! Uit ervaring kan ik je vertellen hoe spannend ook alles is het komt uiteindelijk allemaal goed! Natuurlijk zullen er momenten zijn dat je even denkt: waar ben ik aan begonnen, natuurlijk moet je soms even huilen, het is ook niet niks he?! Ver weg van familie, tijd nodig om te wennen etc. etc. geef jezelf een jaar de tijd om dit te ervaren! In NL is niet anders dan op Curacao zeg ik dan, het leven gaat daar ook gewoon door met onze dingetjes …behalve dan dat op Curacao elke dag de zon schijnt, het is er lekker warm, de cultuur en de mensen zijn heel fijn zijn en naast ons werk hebben we een relaxed leven, geen stress met alle regels, alle verplichtingen, het altijd maar presteren valt weg en niks MOET maar wel heel veel plezier bijvoorbeeld  op de beaches, leuke nieuwe vrienden ontmoeten met ook ieder een eigen verhaal en nog veel meer…

Eigenlijk is er dan ook geen reden om het NIET te doen. Voor mij natuurlijk na 5 jaar gesetteld en wel achteraf makkelijk praten met ons werk, eigen woning, onze ervaring met de kinderen en het inmiddels goed kennen van het eiland maar ook wij hebben op dat punt gezeten voor dat we gingen ……en alles is goed gekomen! Er zijn ook verhalen dat men weer terug keert om welke reden dan ook naar NL Maar laat je door het laatste niet leiden, dat is voor een ieder weer een eigen verhaal.

Wil je ook jouw droom volgen en heb je  behoefte aan meer informatie hierover? De volgende seminar vindt plaats op 11 december 2021 in Zaltbommel.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: Het verhuizen, Taal en cultuur, VWR en de inschrijving, Wonen, Belastingen en ondernemen, werk en economie en verhalen vanuit ervaring…

Geef je snel op www.naarcuracao.com Seminar Emigreren naar Curacao. Wees er snel bij want Vol=Vol en geloof me er zijn heel veel lotgenoten allemaal geïnteresseerd in Curacao!

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen