Staat Curacao al op jouw Bucketlist voor 2024?

Zet Curacao voor 2024 op jouw Bucketlist dan heb ik een super mooi, luxe ingericht appartement voor jou om te huren. Voor de periode vanaf 1 mei tot 1 oktober 2024 compleet gemeubileerd aan het Spaanse Water in Jan Thiel.

https://www.letsgocuracao.nl/accommodatie/luxe-appartement-op-een-resort-aan-het-spaanse-water/

Het is voor max. 4 personen, dus kom je alleen of als stel, dan is er ook nog een kamer extra voor jouw bezoek (familie, vrienden) die jou natuurlijk even willen bezoeken op dit prachtige, tropische eiland.

Een half jaar? Yes een half jaar, gewoon omdat het kan! Je mag op Curacao 180 dagen verblijven zonder jezelf uit te schrijven in NL. Als je maar zelf voorzienent bent. Ondertussen kun je hier de ochtenden werken en heb je de middagen vrij om van het eiland te genieten. ( I.v.m het tijdsverschil van 5 uur. Om 12 uur hier is het 17.00 uur in Nederland en sluiten de kantoren.)

Het enige dat je hoeft te doen is een retour ticket boeken, jouw koffers inpakken met alleen maar zomer-zwemkleding en jouw slippers :-) en GAAN!!

Kun je dat voorstellen elke dag met de zon wakker worden, het relaxte leventje leiden voor een half jaar, niks moet alles mag, tropische stranden, happy hours en alleen maar genieten?!

Wellicht als bedrijf een villa of appartement huren? Velen gingen je al voor. Stuur de medewerkers op een workation of kom samen!

Mocht je nog vragen hebben, twijfels hebben of dat duwtje in de rug nodig hebben? Vul dan even de online sessie aanvragen https://www.letsgocuracao.nl/online-sessie-aanvragen/ en we plannen een dag/tijdstip voor een FaceTime!

Check ook even de huurwoningen en appartementen.

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen