Tijdelijk (gemeubileerde) huurwoningen of appartementen gezocht in NL

Tijdelijk gemeubileerde woningen verhuren of huren….

Hier op Curacao is het zoveel makkelijker om een tijdelijke woning te huren van bijvoorbeeld particulieren of op resorts. Ondanks dat het dan wel via een makelaar loopt maar er is veel aanbod hiervoor en veel vraag naar vanuit NL. Mensen uit NL mogen officieel max.180 dagen per kalenderjaar op Curacao verblijven en zijn dan op zoek naar tijdelijk huisvesting. Het valt me op dat als mensen terug gaan naar NL je altijd bij de makelaars terecht komt die woningen verhuren, ongemeubileerd en waar je nog voor in de rij moet staan ook! Nog eens een flinke borg van 2, 3x de maandelijkse huur neer moet leggen alvorens je in aanmerking komt. Of je moet je inschrijven op bepaalde sites, er eerst nog voor betalen ook en dan maar afwachten of er snel een woning of appartement voor je beschikbaar is….

Wat als je gewoon tijdelijk een woning of appartement nodig hebt, omdat je bijv. uit het buitenland komt en je weer in NL wilt vestigen, een verbouwing aan het doen bent of wellicht in scheiding ligt en snel een woning zoekt? Deze laatste vragen zetten mij de laatste maanden aan het denken…

Zijn er in NL geen mensen met bijvoorbeeld een 2e woning, (compleet) gemeubileerd die ze voor minimaal 3 maanden zouden willen verhuren of wellicht dan nog eens willen verlengen? Of een woning willen verhuren voor een half jaar of een jaar om mensen dan de kans te geven om opnieuw te starten in NL? Het zou een WIN – WIN situatie kunnen zijn. Je hebt altijd met mensen te maken die weer op een bepaald moment uit je woning gaan na 3 maanden, 6 maanden of een jaar, dus geen problemen met huurders die er niet meer uit willen.

Ik kom graag in aanmerking met eigenaren in NL die een 2e woning bezitten en hier een win-win situatie in zien. Mensen die hen woning of appartement in NL tijdelijk zouden willen verhuren (gemeubileerd) voor mensen die bijv. vanuit Curacao weer terug gaan om welke reden dan ook.

Heeft u zo’n woning of appartement? Kent u iemand die een extra woning of appartement heeft waar ik mee samen kan werken?? Mail of bel om de evt. mogelijkheden te bespreken. Ik zou graag een goede match willen maken tussen 2 partijen iets dat ik op Curacao al 4 jaar doe. Natuurlijk wordt er met een huurcontract en een borg gewerkt, op de officieele manier zoals het hoort.

By the way ik zoek dan woningen door heel Nederland :-) Vragen hierover? Ik zie uw mail graag tegemoet…

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen