Toeristen uit Nederland blijven Welkom op Curacao…

Curacao is nog steeds een veilige keuze om je vakantie te gaan vieren. De kans dat je in Nederland besmet raakt is vele malen hoger dan op Curacao. Op dit moment worden er maximaal 10.000 toeristen per maand nog steeds toe gelaten op Curacao.

Vanaf € 450,00 p.p kun je al een retourticket boeken. Wel zijn er door de overheid hier extra maatregelen genomen voordat je het eiland op mag en de medische zorg is hier goed voorbereid. Je moet zowieso een PCR test hebben gedaan max. 72 uur voor het reizen. Een 3-tal  formulieren invullen, online uploaden en meenemen naar het vliegveld en verstandig is om een reisverzekering af te sluiten.

Mijn ervaring is dat het hier prima vertoeven is, ondanks een aantal bijgekomen besmettingen op het eiland. Je kan nog lekker naar de stranden, uit eten en naar de bars. Wel hebben ze het aantal personen bij de bars en restaurant tot een soort van minimum gebracht. Mensen zijn wat angstig om te reizen, dat begrijp ik maar een 2e lockdown proberen we hier met man en macht te voorkomen en in het hele ergste geval mocht dit zo zijn op het moment dat je hier bent, worden de toeristen net als de vorige keer gewoon naar huis gevlogen.

Ik heb zelf vanuit NL naar Curacao gereisd vorige maand en dat was echt prima te doen. De PCR test, ja het is even niet fijn, maar een vakantie waard denk ik! Dan met mondkapje reizen ook zoiets, niet prettig misschien maar echt geen ding. Als je graag naar Curacao wilt voor vakantie zou ik deze dingen niet als een probleem zien.

Afgelopen 2 weken hebben we zelf bezoek gehad uit NL en zij hebben zich prima vermaakt en van ons eiland genoten. Het weer, het relaxen en heerlijk bijkomen van een aantal maanden misschien wel hard werken. Het is zelfs wel lekker op dit moment hoor ik ze zeggen, niet zo massaal. Overal is genoeg ruimte, je hoeft niet te “vechten” om een strandbed en je wordt zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen op het eiland. Veel excursies worden nu ook tegen een “Coronaprijs” aangeboden wat je vakantie misschien nog leuker maakt.

Mijn advies kijk goed naar de all inclusive aanbiedingen bij de resorts op dit moment via TUI en vergelijk dat met een retourticket boeken waar dan nog een accommodatie bij komt. Op mijn pagina heb ik diverse mogelijkheden voor een accommodatie staan, maar zoek je iets anders bijvoorbeeld een complete Villa met je familie of vrienden en een eigen pool erbij dan kun je mij ook benaderen.

Ik zou zeggen, boek die reis en pak die koffer als het mogelijk is en KOM naar Curacao en vier een welverdiende vakantie!! Je gaat zeker geen spijt krijgen!!

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen