Tropische Woning in het mooie Banda Abou

In Nederland heb je tegenwoordig voor dit bedrag ergens in het land een kleine tussenwoning….

Curacao is verdeeld in 2 delen. Zo heb je het rustige gedeelte, naar Westpunt ook wel Banda Abou genoemd. In Banda Abou vindt je rust, ruimte, de mooiste stranden en kun je landelijk wonen for sure!! Voor duikliefhebbers ook een fantastische omgeving!

Wie landelijk wil wonen, met een tropische tuin rondom, veel ruimte en met veel privacy moet eens kijken naar deze tropische woning. Deze woning met een tropisch tintje is zeer geschikt om zelf te gaan wonen, af en toe eens visite over te laten komen of te verhuren!! Wellicht is een B&B iets voor je? De perfecte locatie hiervoor kan ik je melden.  Maar ook familie en vrienden zullen hier optimaal gaan genieten!

Voor een bedrag van Ang 495.000,- k.k. (€ 240.000,- k.k. en 1109m2 grond, waarvan 465m2 bebouwd) heeft u het volgende:

Een vrijstaande ruime woning met een fantastisch uitzicht vanuit de living met 3 slaapkamers, 2 nette (luxe) badkamers waarvan 1 in de masterbedroom, een grote living, een moderne (horeca) keuken, extra chill ruimte en….2 studio’s met een badkamer, een buitenkeuken, wasruimte, garage  en een heeeeeeeel groot overdekte terras. Het overdekte terras heeft zelf een pizza-oven! In de tuin rondom is genoeg ruimte voor een zwembad en er is een grote garage voor zeker 2 autos. De woning heeft ook zonnepanelen en een alarmsysteem.

Heb je altijd al een droom gehad en die droom is misschien op Curacao? Landelijk wonen? Wellicht is dit dan iets voor je!

Mochten er vragen zijn over deze Villa laat het me weten!

Tropische Villa in Banda Abou, geschikt voor Air B&B!!

 

 

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen