Vakantie Villa’s op Curacao

Huur nu jouw droom villa met gezin, familie of een stel vrienden op Curacao bij Caribe Deluxe om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Huur één van onze fantastische luxe villa’s, vakantiewoningen of appartementen in de wijken Jan Thiel, Boca Gentil (naast Jan Thiel strand),  Vista Royal, Sea Aquarium Beach, Pietermaai en nog veel meer heerlijke plekjes ben je verzekerd van een ontspannende en luxe vakantie. We hebben ook villa’s en vakantiewoningen aan de west kant van Curacao te huur, zoals op Coral Estate en Coral Cliff. Alle villa’s en vakantiewoningen die te huur zijn beschikken over een privé zwembad en de luxe appartementen hebben vaak een gezamenlijk zwembad. Of je nu huurt met zijn tweeën of met jouw hele gezin, familie of vrienden, Caribe Deluxe biedt je een heerlijk verblijf in een luxe villa, vakantiewoning of luxe appartement in het Caribische gebied. 

Geniet van de azuurblauwe zee, heerlijke wind en het super bruisende avond- en nachtleven van Curaçao en huur nu bij Caribe Deluxe en boek jouw droom vakantie. 

Op de website kun je rechtstreeks boeken: WWW.CARIBE-DELUXE.NL

Binnenkort is de nieuwe website online!!!

Of zet je wensen in het formulier, de datum van aankomst en het vertrek en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen