Vakantie villa’s en appartementen op Curacao

Wij bieden ook luxe vakantie Villa’s of appartementen op Curacao aan om te huren met jouw gezin, familie, vrienden of collega’s!

 

Wij wonen al ruim zeven op Curacao en werken ook vanuit Nederland.  Zo kunnen we je helpen bij het vinden van een geweldige vakantieverblijf!

Wij zijn persoonlijk betrokken, kennen Curacao en weten daarom wat we jou kunnen aanbieden. We luisteren naar jouw wensen, welke omgeving je vakantie wilt vieren en wat jouw max. budget is. We kunnen je ook helpen bij een  auto huren tijdens jouw vakantie en adviseren je de leukste plekjes om te gaan bezoeken of gezellige restaurants om te gaan eten. 

Huur via ons één van de fantastische villa’s, vakantiewoningen of appartementen in de wijken Jan Thiel, Boca Gentil (naast Jan Thiel strand),  Vista Royal, Sea Aquarium Beach, Pietermaai en nog veel meer heerlijke plekjes ben je verzekerd van een ontspannende en luxe vakantie. We hebben ook villa’s en vakantiewoningen aan de west kant van Curacao te huur, zoals bijvoorbeeld op Blue Bay of Coral Estate.

Veel villa’s, vakantiewoningen en appartementen die te huur zijn beschikken over een privé zwembad of hebben een gezamenlijk zwembad. Of je nu huurt met zijn tweeën of met jouw hele gezin, familie of vrienden, Caribe Deluxe biedt je een heerlijk verblijf in een luxe villa, vakantiewoning of appartement in het Caribische gebied. 

Geniet van de blauwe zee, heerlijke wind en het super bruisende avond- en nachtleven van Curaçao en huur nu bij Caribe Deluxe en boek jouw droom vakantie. 

Kijk even op de website waar  je rechtstreeks kunt boeken: WWW.CARIBE-DELUXE.NL

Kun je op de website niet vinden wat je zoekt, qua budget of omgeving? Dan kunnen we zeker nog andere opties aanbieden. Een verblijf in een air B&B bijvoorbeeld. Zet al je wensen in het formulier en de datum dat je op vakantie wilt komen en hoe lang en het aantal personen. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen