Vakantie villa’s en appartementen op Curacao

Wij bieden sinds kort ook luxe vakantie Villa’s of appartementen op Curacao aan om te huren met jouw gezin, familie, vrienden of collega’s!

Wij zijn Nicky ( mijn dochter) en ik (Dineke)  zijn dit jaar gestart met het verhuren van vakantie villa’s en accommodaties. Omdat we al een jaar of 7  hier wonen en werken  kunnen we je helpen bij het vinden van een super vakantieplek!

Wij zijn persoonlijk betrokken, kennen Curacao en weten daarom wat je jou kunnen aanbieden. We luisteren naar jouw wensen, jouw budget en kunnen je advies geven over autoverhuur en bijvoorbeeld de leukste plekjes om te gaan bezoeken of gezellige restaurants om te gaan eten. 

Huur één van onze fantastische luxe villa’s, vakantiewoningen of appartementen in de wijken Jan Thiel, Boca Gentil (naast Jan Thiel strand),  Vista Royal, Sea Aquarium Beach, Pietermaai en nog veel meer heerlijke plekjes ben je verzekerd van een ontspannende en luxe vakantie. We hebben ook villa’s en vakantiewoningen aan de west kant van Curacao te huur, zoals op Coral Estate en Coral Cliff.

Alle villa’s en vakantiewoningen die te huur zijn beschikken over een privé zwembad en de luxe appartementen hebben vaak een gezamenlijk zwembad. Of je nu huurt met zijn tweeën of met jouw hele gezin, familie of vrienden, Caribe Deluxe biedt je een heerlijk verblijf in een luxe villa, vakantiewoning of luxe appartement in het Caribische gebied. 

Geniet van de blauwe zee, heerlijke wind en het super bruisende avond- en nachtleven van Curaçao en huur nu bij Caribe Deluxe en boek jouw droom vakantie. 

Kijk even op de website waar  je rechtstreeks kunt boeken: WWW.CARIBE-DELUXE.NL

Mocht daar niet bij zitten wat je zoekt, dan kunnen we zeker nog andere opties bieden. Nicky zal je verder helpen of zet je wensen in het formulier, de datum van aankomst en het vertrek en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen