Vandaag was ik bij Daan van Rebel Diving Curacao…

Daan die van het duiken zeg ik altijd :-)…Want als ik een vraag krijg over waar kan ik gaan duiken, dan noem ik Daan. Daan heb ik een aantal jaren geleden leren kennen bij goede vrienden hier op het eiland. Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met haar vond ik haar al een bijzondere vrouw. Je kent ze wel van die mensen, bij wie je gelijk voelt, dit is goed, oprecht en puur. Ik zag Daan al gelijk als een vrouw van het eiland en toen ze vertelde over haar duikschool en al haar ervaringen vanaf haar 10e in het duiken, alle landen die ze al had gezien en waar ze gedoken had ook als duikinstructrice voelde ik gelijk haar volledige passie met hart en ziel in de zee…De laatste jaren in de prachtige, helderblauwe Caribische zee.

Vandaag was ik even bij haar, want Daan is in de lockdown hard verder gaan werken in haar nieuwe onderkomen. En wat een vriendelijk, gastvrije relaxte binnenkomst. Daan houdt van de kleur roze dat kun je wel zien. Lekker buiten aan de grote tafel kletsen we even wat bij om vervolgens binnen bij haar in de “winkel” die ze met trots laat zien te kijken.

Bij Daan kom je binnen voor een bakkie koffie, als je wilt praat je over van alles en nog wat, dan ben je ook welkom. Wil je iets weten over haar duikschool en ervaring dan praat ze honderduit, luistert naar wat jij zou willen, neemt de tijd voor je om je vervolgens een les of meer aan te bieden, als je dit wilt. Daarnaast kun je ook een volledige cursus volgen en doorgaan voor jouw duikbrevet, helemaal aangepast naar jouw wensen.

Dus….heb je nog nooit gedoken of heb je juist heel veel ervaring? In beide gevallen kun je rustig bij Daan langs gaan en een praatje met haar maken om vervolgens over te gaan op wie weet je eerste duikles? Of als ervarene duiker de prachtige Caribische Oceaan ontdekken. Natuurlijk kan dit ook met een groepje. Bel/whatsapp haar wel eerst voor een afspraak, want als de deur dicht is is Daan met klanten in zee…

Kijk verder op haar website voor meer info over Daan en haar Rebel Diving Curacao…je zal zeker enthousiast worden!

www.rebeldivingcuracao.com

 

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen