Kun jij online werken en wil je tijdelijk op Curacao wonen? Dat kan!!

Kun je online werken, heb jee een job dat op die manier kan? En wil je er even tussenuit en tijdelijk op Curacao wonen? Dat Kan!!!

Na de corona tijd zijn er een heleboel mensen op Curacao komen werken en wonen. Hoe? Nu gewoon doordat ze werk hebben online bijvoorbeeld (werken voor een werkgever in Nederland) en je hier officieel 180 dagen (half) jaar mag wonen. Dus wat let je? Ben je een avonturier dan is dit zo’n bijzonder, mooie kans! Maak gebruik van jouw manier, het online werken en ga de wereld zien, op avontuur alleen of samen met jouw gezin en…Follow your dreams!!!

Wil je in dat half jaar voor een werkgever op Curacao gaan werken dan heb je een verklaring van rechtswege nodig (VRW) Je hoeft je dan niet uit te schrijven in Nederland en ook niet in te schrijven op Curacao.

Hoe fijn is dat?! Werken en ook nog eens genieten van het mooie eiland Curacao. In de ochtend werk je en de middag heb je vrij ( Dit i.v.m. het tijdsverschil) om al het moois te ontdekken hier, relaxen en volop van jouw leven te genieten! NO stress at all, geen verplichtingen, mooie stranden en uitgaansgelegenheden, heel veel gezelligheid kortom GENIETEN van jouw leven.

Ondertussen heb ik vele stelletjes en zelfs ouders met kids hier mogen plaatsen in een tijdelijke huurwoning of appartement.

1. Stel je budget samen, voor het huren van een compleet gemeubileerde woning of appartement. Wat heb je per maand te besteden aan de huur. Let wel de compleet gemebeubileerde woningen op de website beschikbaar gaan allen voor minimaal een half jaar verhuur.
2. Stel ook een budget samen wat heb je in totaal te besteden besteden dat halve jaar. (Misschien kun je je eigen Woning of appartement zolang verhuren, kan ik wellicht ook mee helpen)
3. Tel daar wel een auto huren bij op om je hier makkelijk te kunnen verplaatsen. Het openbaar vervoer kan, maar is niet heel handig.
4. Boek een datum naar Curacao met KLM of Tui met een retourdatum zodat je dat kunt aantonen als je hier bij de douane aankomt.

Wil je hier meer over weten dan vul even het online formulier in, dan maken we een afspraak online om kennis te maken en kan ik je alle info geven.

Wie weet zien wij elkaar binnenkort op het mooie eiland Korsow!

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen