2 Luxe Appartementen in Jan Thiel met gebruik van zwembad

Accommodatie details

2 slaapkamers
1 badkamers
Vanaf 2000,- ANG
Per Maand
Deze 2 luxe, zeer nette appartementen liggen in Jan Thiel en hebben een prachtig uitzicht, met gezamenlijk zwembad.... Per 1 februari te huur!

Omschrijving

 

2 pers. Luxe Appartement heeft een slaapkamer met airco, een douche-toilet (warm water), living met een open nette keuken. Via de living kom je met openslaande deuren op het overdekte terras met een Great view!

Huurprijs Ang 2000,- per maand, compleet gemeubileerd, incl internet en excl. aqualectra (borg 1 maandbedrag)

4 pers. Luxe Appartement heeft 2 ruime slaapkamers met airco, een douche-toilet (warm water) en ook een ruime living met een open nette keuken. Via de openslaande deuren vanuit de living kom je op het grote overdekte terras met een Great view!

Huurprijs: Ang 2500,- per maand compleet gemeubileerd, incl. interent en excl aqualectra. (borg 1 maandbedrag)

De appartementen liggen op een besloten terrein, onder de hoofdwoning. Er is een gezamenlijk zwembad, met een tropische tuin, van alle gemakken voorzien waar je tijdens het huren van een appartement gebruik van kunt maken.

De appartementen worden compleet gemeubileerd verhuurd incl. linnen en keukengerei en je kunt ze huren voor minimaal een half jaar. Vraag naar de mogelijkheden van beschikbaarheid. Huisdieren niet toegestaan.

De appartementen liggen 5 min rijden van Jan Thiel Beach, met restaurants, winkels en een supermarkt.

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen