Net appartement in een kleinschalig resort Vista Montana met een view

Accommodatie details

2 slaapkamers
2.5 badkamers
2350,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 13 Apr 2024 tot en met 13 Jun 2024

Compleet en net ingericht appartement met uitzicht en een gezamenlijk zwembad...

Omschrijving

Dit appartement ligt in de wijk Vista Montana en op de 1ste verdieping, waardoor u een uitzicht heeft over Vista Montana en het resort. Het resort is kleinschalig met 8 appartementen en heeft een gemeenschappelijk zwembad.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan de Masterbedroom (met schuifdeuren naar de porch) met een eigen badkamer en een ingebouwde kast en de 2 andere slaapkamers op de 2e verdieping delen een ruime, luxe badkamer. De woonkamer sluit aan op de heerlijke porch in de wind en er is een open moderne (luxe) keuken Er is ook een extra bergruimte en een gastentoilet.

Er is warm water middels een boiler en alle slaapkamers hebben airco.

Het appartement wordt verhuurd (op aanvraag incl. 2 slaapkamers) minimaal 3 maand tot 6 maanden en compleet gemeubileerd.

Huurprijs Ang 2350,00 incl parkfee en internet excl pagatinu en water. Auto kan binnen op het park naast het appartement geparkeerd worden. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren zijn hier niet toegestaan.

Vista Montana is een leuke wijk met vele winkeltjes, barretjes en ligt aan de weg naar Santa Barbara. Binnen 5 minuten bent u bij de Caracasbaaiweg, Jan Thiel Beach op 10 minuten rijden en Mambo 10-15 minuten. Willemstad rij je in 15 munten naar toe.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen