Grote woning met een eigen zwembad in de centrale wijk in Damacor

Accommodatie details

5 slaapkamers
3 badkamers
850.000,- k.k. ANG
Deze woning is ruim, heeft een eigen zwembad en een heerlijke porch op de wind...

Omschrijving

De woning ligt hoog met een uitzicht en is ruim en biedt veel opties:

Het heeft 4 slaapkamers (allen met airco) en 2 badkamers. De materbedroom heeft een eigen badkamer en een walkin-closet.

Het heeft een grote living (met 2 airco’s) aansluitend een ruime voorporch (met een view) heerlijk in de wind, bereikbaar via de openslaande deuren (schuifpui)

Het heeft een aparte eetgedeelte naast de apart keuken (met een 5 pits gasfornuis en een afwasmachine. Een soort van woon/leefkeuken.
De woning heeft ook meidenkamer extra met een douche/toilet met eigen ingang.

Via openslaande deuren kom je achter, met een overdekte porch en een buitenbar en een groot zwembad (8×5 ongeveer) met een groot terras en een overdekt terras. De woning heeft rondom een afgesloten tuin en biedt daardoor veel privacy achter bij het zwembad. Er is een berging/wasgedeelte en een grote overdekte open garage voor minimaal 3 auto’s.

De woning heeft 110v en 220V. pagatinu systeem, een alarmsysteem met camara’s, pomphuis, deepwell, een Boiler en een generator (ter overname) Het geheel dak is recentelijk vernieuwd.

De Vraagprijs is: Nafl 850.000,- k.k. Eigendomsgrond 1300m2

Deze woning ligt aan een doorgaande weg in de wijk, centrale ligging en zou voor verschillende doeleinden goed te gebruiken zijn. Als woonhuis, maar ook als woonhuis met kantoor, alleen kantoor of verhuur van kamers bijvoorbeeld.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen