Hooggelegen bungalow met een zwembad en een geweldig uitzicht

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
1990 m²
€ 399.000,- k.k.
Hooggelegen bungalow met een zwembad en een geweldig uitzicht gelegen in het rustige en landelijke omgeving van Banda Abou...

Omschrijving

Wil jij landelijk wonen in een fijne, rustige omgeving in Banda Abou? Dan is deze bungalow wellicht iets voor jou!!

Rondom de gehele bungalow vindt je een tropische tuin en het geweldige uitzicht.

Via een lange oprijlaan omhoog bereik je deze vrijstaande bungalow met een zwembad, gelegen op een enorme kavel (1990m2 eigendomsgrond) compleet vrij uitzicht aan alle zijden van de woning een heerlijk op de wind!

Er is en fijne voorporch gelegen aan het pooldek van het prive zwembad inclusief een buitendouche met een prachtige view. Op de achterporch is ook heerlijk vertoeven met een fantastische view.

Via zowel de voor als de achterporch komt u in de frisse, knusse moderne woonkamer met moderne open keuken (vaatwasser, elektrisch koken en een oven)

De 2 ruime slaapkamers met 2 badkamers (met warm water) liggen aan de rechterzijde van de woning en zijn ruim, licht en fris. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en een walk-in closet. Bij de achterporch is een extra een berging.

Deze woning is instap klaar om zelf te gaan wonen of om te gebruiken voor vakantie verhuur, hier is door de huidige eigenaren al een succesvol begin meegemaakt.

Vraagprijs € 399.000,- k.k., volledige meubilering ter overname aangeboden.

Er is Dripsysteem en een deepwell, electrische inrijpoort, 220 V overal in de woning. De woning is gebouwd in 2013 en in 2023 gerenoveerd.
Zwembad heeft een afmeting van 5 x 3 meter.

Het terrein is helemaal omheind.

In de buurt zijn winkels en zijn de prachtige stranden van Banda Abou.
Het is een 20 minuten rijden naar Hato, onderweg bij Grote berg zijn winkels/restaurant en binnen een half uur ben je in Willemstad.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen