Villa met uitzicht in Grote Berg en een zwembad

Accommodatie details

3 slaapkamers
2.5 badkamers
4500,- ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 29 Jun 2020 tot en met 28 Jun 2025

Prachtige moderne vrijstaande woning in Grote Berg met zwembad....

Omschrijving

Prachtige moderne vrijstaande woning met zwembad, zeezicht, grote overdekte porche.

Deze moderne woning is van alle gemakken voorzien. Het heeft 3 ruime slaapkamers, 2 moderne badkamers en een apart gastentoilet. De Master bedroom heeft een eigen moderne badkamer met toilet. De living is groot met openslaande deuren naar de overdekte porche, het zwembad en vanuit hier heeft u een prachtig wijds uitzicht over de knoek en de zee. Deze woning ligt zeer goed op de wind.

De 2 slaapkamers delen een badkamer, direct toegang van uit beide slaapkamers en de toilet dient gelijk als gasten toilet (aparte ingang) De slaapkamers zijn allemaal ruim en voorzien van een goed onderhouden, energiezuinige airco.

De moderne open keuken grenst aan de woonkamer. Deze is voorzien van Europese inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien. Het zwembad, dat direct grenst aan de overdekte porche beschikt over een energiezuinige zwembadpomp.

Via de zijkant van de woning (of via de zijtrap vanaf het terras) komt u bij het gastenverblijf-appartement. Deze heeft een nette ruime slaapkamer, ruime woonkamer en een moderne badkamer.

De gehele woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijk Italiaanse tegelvloer en er bevinden zich zowel 220 als 110 Volt stopcontacten. Alle ramen zijn voorzien van beveiligde shutters en horrengaas. De warmwater boiler werkt op zonne-energie. tevens is er een overdekte opslagruimte onder de woning. De tuin rondom de woning is geheel omheind (bijna) onderhoudsvrij en voorzien van een inloop poort, en een inrijpoort.

Huurprijs: Ang 4500,- per maand excl aqua-electra, internet, afval en poolonderhoud.

 

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen