Spaanse Koloniale Villa met een geweldig uitzicht in Jan Sofat

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
4400,- ANG
Per maand

Is verhuurd van: 1 Feb 2023 tot en met 1 Feb 2025

Prachtige Villa in Jan Sofat met een geweldig uitzicht...

Omschrijving

Deze Villa moet je gezien hebben! Het is ruim, heeft karakter en een hele fijne sfeer met een prachtig uitzicht rondom.

De Villa heeft 3 ruime slaapkamers. Waarvan de masterbedroom haar eigen luxe badkamer, met een infra rood sauna en een grote walk-in closet. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. Alle slaapkamers hebben airco.

De woonkamer is groot met openslaande deuren naar een terras rondom en een open woonkeuken (voorzien van een koelkast, oven, vaatwasser en een kookeiland met 6 pits op gas)

Er is een aparte berg/wasruimte, een eigen garage en een extra opslagruimte. Bovenop de villa kun je genieten van het prachtige uitzicht op een groot dakterras inclusief buitenkeuken heerlijk in de wind. Op het terrein is genoeg ruimte voor een opzet zwembad.

De Villa heeft een alarmsysteem, warm water (middels een boiler) 110V en 220 Volt,  een elektrische inrijpoort en een eigen oprit groot genoeg om 2 of 3 auto’s te parkeren.

Onder de Villa bevindt zich een appartement dat langdurig verhuurd is, met een eigen ingang en oprit, helemaal gescheiden van de Villa.

Jan Sofat is een gated resort aan het Spaanse water. Binnen 10 minuten ben je bij Jan Tiel Beach en 10-15 in Willemstad en op Mambo Beach.

Huurprijs : Ang 4400,- per maand excl internet en aqualectra incl parkfee en tuinonderhoud 1 x per maand. De Villa wordt semi-gemeubileerd verhuurd (ongemeubileerd is bespreekbaar) en is voor minimaal 1 jaar te huur. Huisdieren in overleg toegestaan.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen