Op vakantie naar Curacao? Wij helpen je hierbij!

Curacao is hot, Curacao is een fantastisch Tropisch eiland voor een heerlijke vakantie, de mooiste stranden, goede restaurants en uitgaansgelegenheden, hele vriendelijke mensen en lekker veel zon!

Op Curacao wordt qua huren van een vakantie accommodatie best veel aangeboden, via air B&B, hotels en resorts, maar ook door particulieren.

Ben je nog nooit op Curacao geweest dan zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer als je gaat zoeken. De hotels en resorts is niet zo lastig, maar wil je een gave plek, appartement, een villa of een woning voor jezelf of samen met familie en/of vrienden dan wordt het al iets lastiger.

Wij kunnen je hierbij helpen!

Waar moet je zijn bijvoorbeeld? Oost of Westkant? Hou je van rust of meer van reuring. Welk budget heb je te besteden en waar is het veilig? Wil je een auto erbij huren? (wat eigenlijk een must is op het eiland anders kom je nergens) Wij werken samen met een erkend autoverhuurbedrijf en we hebben leuke tips qua bezienswaardigheden, restaurants en uitgaan!

Na inmiddels 7 jaar op Curacao wonende en de leukste plekjes te kennen kunnen we echt een leuke accommodatie aanbevelen en ook nog eens helemaal regelen. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de retour- tickets boeken.

We hebben een eigen website https://caribe-deluxe.comhttps://caribe-deluxe.com met Villa’s, woningen of appartementen die je kunt huren met een gezin, vrienden of de hele familie en kunnen we je daarbij ook bij helpen! Persoonlijk contact, weten bij wie je gehuurd hebt is wel van belang!

Wanneer er op de website niet staat wat je zoekt of het is jouw budget niet dan hebben we ook vele andere opties aan te bieden, die niet op de website staan maar zeker zo goed!

*De tickets regel je zelf (kunnen we je uitleggen hoe dit werkt) en geef jouw wensen door. Wij nemen dan contact met jou op om al je wensen te bespreken en samen met jouw zorgen we voor een geweldige accommodatie tijdens jouw verblijf op Curacao!

Dineke en Nicky :-)

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen